SeneCura SeniorCentrum Telč

Zahradní slavnost SeniorCentra Telč

Ve čtvrtek 9. 6. 2022 se u nás v SeniorCentru Telč konal již třetí ročník Zahradní slavnosti. Tato akce patří k pravidelným akcím pořádaných v domovech SeneCura. Hlavním cílem je, aby klienti spolu se svými rodinami strávili odpoledne v příjemné atmosféře a společně se pobavili. K Zahradní slavnosti vždy totiž patří také bohatý kulturní program.

Letos nás potěšily svým vystoupením děti ze souboru Kvíteček, mažoretky z Telče a o hudební doprovod se postaral pan Kadlec se zpěvačkou Evou. Z farmy ,,U Lamáka“ za klienty dorazili také čtyřnozí přátelé – lamy a psíci. Všem se líbilo překvapení, které si pro nás přichystaly naše klientky, které společně tajně nacvičily taneční vystoupení.

Slavnost se tento rok nesla v duchu duhy, a proto také celá zahrada byla ozdobena barevnými balónky, malovanými kamínky, vázami a obrázky – vše v duhových barvách. Pro klienty naši kuchaři přichystali jako vždy nepřeberné množství skvělého jídla a pití, každý si přišel na své. Krásné odpoledne pak dokreslovalo přívětivé počasí, které nám vyšlo přesně podle představ.

 Další článek