SeneCura SeniorCentrum Telč

SeneCura SeniorCentrum Telč

SeneCura SeniorCentrum Telč se stane již 15. zařízením, které v České republice společnost SeneCura provozujeme.

Budeme nabízet službu Domov pro seniory a Domov se zvláštním režimem určeného pro péči o osoby s Alzheimerovou chorobou či jinou formou demence. Služby Denního stacionáře a Odlehčovací služby jsou v plánu od roku 2020. Celková kapacita domova je 130 lůžek (24 jednolůžkových a 53 dvoulůžkových pokojů). Budova SeniorCentra je členěna do 3 nadzemních podlaží, kde se nacházejí pokoje klientů, společenské prostory, kadeřnictví, fitness centrum, kaple aj. Výhodou nového a moderního domova jsou plně bezbariérové prostory, komfortně a prakticky zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s výhledem do krajiny nebo zahrady s terasou. Pokoje jsou plně vybaveny nábytkem včetně polohovatelné postele s antidekubitní matrací a vlastním sociálním zařízením. Vybavení je vhodné i pro osoby se zdravotním postižením. 

Zájemci o sociální službu v novém zařízení se mohou obracet na sociální pracovnici Mgr. Hanu Bártovou, tel.: 778 527 524, která jim poskytne potřebné informace a kompletní servis ve věci žádosti a poskytovaných služeb SeneCura SeniorCentra Telč.

Nové zaměstnance budeme nabírat postupně s nárůstem počtu klientů. Případní zájemci o práci se mohou obracet na paní ředitelku Mariku Krejčí (tel.:608 980 640, e-mail telc@senecura.cz).

Naším cílem je maximálně podporovat a rozvíjet soužití klientů, obyvatel, příbuzných, zaměstnanců SeneCura a orgánů veřejné správy. Propojování symbolizují i tři propojené kruhy v logu společnosti SeneCura. Chceme spolupracovat s místními institucemi, školkami i školami a být partnerem pro daný region. Dveře našich domovů jsou vždy otevřené.

 

Předchozí článek