SeneCura SeniorCentrum Telč

Zahradní slavnost SeniorCentra Telč

Tento týden se v SeniorCentru Telč konala Zahradní slavnost v havajském stylu. Počasí nám přálo, a všichni si tak užili slunečné odpoledne společně  se svými nejbližšími. Připraven byl bohatý program. Vystoupily děti z folklorního sboru Krahuláček a děti z místního Domu dětí a mládeže z kroužku Břišní tance. Na trumpety nám zahráli žáci ze ZUŠ a na Didgeridoo tase muzikoterapeutka s hudebnicí. Největším překvapením však byly exotické tanečnice ze souboru Fantastic Art se svým tanečním vystoupením. Připravenou pro nás měly ukázku dvou tanců – Samba a tanec z Tahiti.

Nezapomnělo se ani na děti, které si mohly nakreslit kamínky nebo si nechat namalovat veselé obrázky na obličej od naší šikovné kolegyně. Zavítala mezi nás i zvířátka z nedalekého ranče – kůň a oslík. Byli u nás také naši canisterapeutičtí pejsci ze sdružení Kamarád.

Tým našich kuchařů  pod vedení paní šéfkuchařky Jitky Malé připravil bohaté rautové stoly. Výběr byl opravdu veliký – od masa, přes sýrové a salámové mísy, zeleninu a ovoce, až po sladké dezerty a zmrzlinu. Z nápojů si klienti a návštěvníci mohli nabídnout kávu, milkshake, šťávy, ledové tříště. Chybět nesmělo také točené pivo z telčského pivovaru Trojan.

Zahradní slavnost se velmi vydařila, všichni si společný čas užili a už se těšíme na příští rok.

 Další článek