Gurmánský týden v SeniorCentru Telč: Jihomoravský a Zlínský kraj
Listopad v našem SeniorCentru Telč přinesl gurmánský týden věnovaný Jihomoravskému a Zlínskému kraji. Klienti si užili pestré občerstvení, kde největší úspěch mělo tradiční kysané zelí, které je neodmyslitelně spjato s moravskou kuchyní. Atmosféru dotvářelo výborné víno odrůdy Pálava, přiťuknutí na zdraví a příjemné rozhovory o krásách těchto regionů.
Během odpoledne klienti zavzpomínali na Baťovy závody, procházky na Svatém kopečku v Mikulově či návštěvy Lednicko-valtického areálu. Diskuze byla plná zajímavých příběhů a vzpomínek, které oživily ducha obou krajů.
Nechyběly ani výborné pokrmy připravené našimi šikovnými kuchařkami, které doplnily atmosféru tohoto gurmánského zážitku. Těšíme se na další společné kulinářské objevování a na to, kam nás naše chuťové pohárky zavedou příště!