SeneCura SeniorCentrum Telč

Léto v SeneCura SeniorCentru Telč

S příchodem teplých dnů zahrada v našem SeniorCentru celá ožívá. Již ráno klienty budí zpěv ptáků, kuňkání žab a díky tomu je vstávání hned příjemnější. Odpoledne si klienti pochutnávají na zmrzlině v nově vystavěném altánku, chytají bronz nebo pozorují klapající čápy. Zahrada je osazena ovocnými stromy a keři, jejichž plody právě dozrávají. Klienti netrpělivě očekávají, až poprvé ochutnají naše jablíčka, angrešt nebo borůvky. Když se žene bouřka nebo počasí nenabízí příležitosti k opalování či procházkám, je pro ně připraven bohatý aktivizační program. Klienti SeniorCentra si mohou vybírat například z tvorby koček či telčských renesančních domů z keramické hlíny, zpěvu lidových písní, hraní společenských her, šití tašek a kabelek, malování mandal, trénování paměti, relaxace, aromaterapie, masáží, fyzioterapie a z mnoha dalšího.

Klientům i návštěvníkům domova udělala radost instalace prodejního automatu a mrazáku, kde mohou vybírat z pestré nabídky zmrzlin a pochutin.

Velmi se těšíme na plánovanou Zahradní slavnost s bohatým doprovodným programem i občerstvením, která se bude konat 26. 8. 2020 v areálu SeniorCentra Telč pro naše klienty a jejich rodiny.

 Další článek